Find or Sell Used Cars, Trucks, and SUVs in USA

2013 Ford Fusion Se Hybrid Sedan 4-door 2.0l on 2040-cars

Year:2013 Mileage:21600 Color: Tuxedo Black Metallic /
  Charcoal Black Cloth/Textile
Location:

Narragansett, Rhode Island, United States

Narragansett, Rhode Island, United States
Advertising:
Transmission:Automatic
Body Type:Sedan
Engine:2.0L 1999CC 122Cu. In. l4 ELECTRIC/GAS DOHC Naturally Aspirated
Vehicle Title:Clear
Fuel Type:ELECTRIC/GAS
For Sale By:Private Seller
Condition:

Used

VIN (Vehicle Identification Number)
: 3FA6P0LU2DR217520
Year: 2013
Number of Cylinders: 4
Make: Ford
Model: Fusion
Trim: SE Hybrid Sedan 4-Door
Warranty: Yes - Transferable - See Sticker
Drive Type: FWD
Options: Sunroof, CD Player
Mileage: 21,600
Safety Features: Anti-Lock Brakes, Driver Airbag, Passenger Airbag, Side Airbags
Sub Model: Fusion SE Hybrid
Power Options: Air Conditioning, Cruise Control, Power Locks, Power Windows, Power Seats
Exterior Color: Tuxedo Black Metallic
Interior Color: Charcoal Black Cloth/Textile

Hi - I'm Paul.  My wife and I are selling our 2013 Ford Fusion Hybrid SE.  I'll try to answer all the usual questions so that you can bid or decide to pass.

1.) How long have you owned the car?
Answer: We bought it new in January of 2013

2.) Why are you selling it?
Answer:  We have two growing boys and need to step into something bigger.  We're just running out of room as they are not so little anymore.

3.) Has it been in any accidents or had any damage?
Answer:  Nope, no accidents or damage of any kind.  The car is in great shape.

4.) Are you the only owners?
Answer:  Yes, we've owned it since new.  We bought it from Flood Ford, a local Ford dealer here in RI

5.) Does everything work?
Answer:  Yes, everything works.

6.) What type of mileage do you get?
Answer: Our actual MPG is 40.1.  We do a lot of local driving if that helps.  The fuel savings performance is pretty incredible.  We'll miss it.

7.) How are the tires?
Answer: The tires are basically brand new.  Very little wear

8.) Has it been maintained and are service records available?
Answer: Yes, Flood Ford has done all maintenence and full records are available.  

9.) Is there a warranty?
Anwers: Yes, see the sticker.  There is a balance of a bumper-to-bumper, powertrain, roadside assist, and hybrid components warranty and a transferrable warranty for Teflon glass-coat uphostery protection.

10.) What blemishes, imperfections exist?
Answer:  It is hard to tell in the pictures but on the back seats, top section, there are small marks made by drum sticks.  Our son plays the drums and had the habit of playing on the back of the seat. Just the top of it but noticeable.  The material is in fine condition but you can see the marks.  There is also a very small scratch on the hood.  A bit bigger than a dime.  See the picture.  It can be easily buffed out and is not anywhere near metal.

11.) Can I contact you with questions?
Answer: Yes, just call my cell at 857.544.0320.  Evenings are best.










Ford Fusion for Sale

Auto Services in Rhode Island

Tint Master ★★★★★

Auto Repair & Service, Glass Coating & Tinting, Window Tinting
Address: 1004 Bank St, Westerly
Phone: (860) 437-8468

Spindle City Auto Glass ★★★★★

Automobile Parts & Supplies, Automobile Detailing, Glass-Auto, Plate, Window, Etc
Address: 483 Bedford St, Bristol
Phone: (508) 677-3063

Mulzer`s Car Care ★★★★★

Auto Repair & Service, Brake Repair, Tire Changing Equipment
Address: 591 Boston Neck Rd, North-Kingstown
Phone: (401) 295-7040

Motors East Inc ★★★★★

Used Car Dealers, Motorcycle Dealers, Motorcycle Instruction
Address: 268 Mendon Rd, Scituate
Phone: (401) 726-7609

Monro Muffler Brake & Service ★★★★★

Auto Repair & Service, Automobile Parts & Supplies, Mufflers & Exhaust Systems
Address: 1427 Newport Ave, Central-Falls
Phone: (401) 723-5810

M J Sullivan Automotive Corner ★★★★★

New Car Dealers
Address: 452 Broad St, Westerly
Phone: (860) 443-8432

Auto blog

Ford's Mulally now said to be in lead for Microsoft CEO job

Sun, 29 Sep 2013

There have been rumors that Ford CEO Alan Mulally could assume the top job over at Microsoft, whose CEO, Steve Ballmer, will retire within the year. Mulally hasn't come out and said that he's considering moving to Microsoft after (or before) his contract with Ford through 2014 ends, but sources in the know say he's the front-runner to become the tech giant's CEO and has opened up to the idea more in recent weeks, AllThingsD reports.
Mulally is no stranger to Washington, where Microsoft is located, having worked in the state for Seattle-based Boeing Commercial Airplanes as CEO years ago. He also recently was an adviser to Ballmer in an effort to realign the company's management structure to help it become more competitive in a fast-changing computer hardware and software market. And when Ford developed its Sync digital interface, it tapped Microsoft to provide the operating system, Microsoft Auto. Perhaps the least crucial connection - but nonetheless an important one - is that Mulally still owns a house in the Seattle area, and it's been said he wants to return there, according to AllThingsD.
A main challenge Microsoft's next CEO will face is how to manage the company's numerous, fractured operations and, eventually, streamline them. But even on this front, Mulally has experience; after all, it was he who ushered in an era of global Ford vehicles, after the automaker had become complacent developing and selling vehicles by region leading up to the economic recession of 2008-2009.

Mustang Cobra Jet prototype garners $200k for charity at Barrett-Jackson

Wed, 02 Oct 2013

A few weeks ago we brought you news of a one-off Mustang Cobra Jet that Ford was donating to charity. The car was set to be auctioned off by Barrett-Jackson in Las Vegas to benefit the National Multiple Sclerosis Society. Now that auction has taken place, bringing in an impressive $200,000 for MS research.
That's a lot of zeros for a Mustang, much less one you can't even drive on the street. But the unique pony car, bearing serial number 2014 BJMS CJXX1, packs a 5.0-liter supercharged V8, competition gearbox, wheelie bar, roll cage... all you could want, in short, in a turn-key drag racer. And all that for a good cause.

Unrestored 1969 Shelby GT500 one of many classic barn finds going to auction

Wed, 19 Mar 2014

We love a good barn find here at Autoblog. We like that there's a palpable excitement and sense of mystery surrounding barn finds. Each case has its own uniqueness to it, and this latest discovery is no different: an unrestored, one-owner 1969 Shelby GT500 with just 8,531 miles on it.
In the case of this particular barn find, many of the typical questions have already been answered. For example, we know who owned it - his name was Larry Brown. He recently passed away, and as he had no wife or children to inherit the estate, the car he purchased at Pennsylvania Ford dealer in May of 1969, will be auctioned off by Ron Gilligan Auctioneers.
The car was fastidiously maintained, having never been driven in the rain. In fact, Brown never even washed it, out of fear of it rusting. According to the auction website, the last time this car saw water was probably when it was detailed ahead of being delivered to Brown. If that doesn't sound like a fanatical sense of maintenance on the part of this GT500's owner, this next part will. The interior has been treated to a similarly painstaking attempt at preservation, with garbage bags covering the seats and two layers of floor mats over the carpets. The result is a car that, aesthetically, is in remarkable shape considering it's spent so long in a barn.